Magisch Zonnetje voor Nel Hoogeveen

20201212 2191520201212 21920Nel Hoogeveen is voor veel mensen een bekend gezicht in Buytenwegh. Zij is vrijwilligster bij buurtvereniging Hoveniers, maar ook betrokken bij Halte 2717 en heel veel activiteiten rond het Winkelcentrum. Afgelopen zaterdag ontving Nel een Magisch Zonnetje van Magisch Zoetermeer, voor al haar inzet.

Nel Hoogeveen doet elke week op de fiets de boodschappen voor haar vroegere buurvrouw, die nu in de negentig is. Nel begint zelf ook wel op leeftijd te raken, maar 'als je iemand kan helpen, dan doe je dat toch gewoon'. Daarnaast draagt Nel ook de mantelzorg voor haar man, van wie de gezondheid afneemt. Op de bijeenkomst van Magisch Zoetermeer kreeg Nel de oorkonde van Magisch Zonnetje en een prachtige bos bloemen, overhandigt door musicalster René van Kooten.

ZA_logo_2018_klein.jpgal_basma_klein.jpgbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngcafetaria_buytenwegh.jpgdjawa.pngelif_klein.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza_-_klein.pngmitraklein2.jpgmtc.pngpizzeria_alvero.pngreakt.jpgscal.pngterredeshommes.pngzeeman.png