Sinterklaas deelt prijzen wedstrijd uit

20201128 21466Sinterklaas heeft afgelopen zaterdag de prijzen uitgereikt van de kleurwedstrijd van Winkelcentrum Buytenwegh. De Sint vond het jammer dat de intocht in het winkelcentrum dit jaar niet kon plaatsvinden, maar was heel blij met de vele tekeningen uit Buytenwegh.

Samen met zijn twee Amigo's, de vrienden van Sinterklaas én de Pieten, was Sinterklaas naar Buurtcentrum Buytenrode gegaan om daar alle kinderen in kleine groepjes te ontvangen. De vaak prachtige tekeningen hadden de pieten op de kado's van de winnaars geplakt. Sinterklaas: "Zo'n prachtige tekening waarmee je een prijs hebt gewonnen bij de tekenwedstrijd, moet natuurlijk terug naar het kind dat de tekening gemaakt heeft! Maar ik heb van alle tekeningen kopieën gemaakt, die bij mijn bed hangen, zodat ik er goed naar kan kijken!"

20201128 21513  20201128 21531 

De Amigo's zijn dit jaar voor het eerst mee naar Nederland, zij bewaken in Spanje altijd het kasteel van Sinterklaas. Dit jaar komen ze echter de Sint helpen en ervoor zorgen dat het hele Sinterklaasfeest goed en gezellig verloopt. Amigo Don: "Ik bewaar alle sleutels, van het kasteel. En van de slaapkamer van Sinterklaas! Maar ook andere sloten zijn geen probleem hoor, alles kan open zeg ik altijd maar!" Amigo Juan bewaakt de tijd en zorgde ervoor dat alle kinderen op tijd bij Sinterklaas stonden om hun cadeau in ontvangst te nemen.

ozio_gallery_nano

 

ZA_logo_2018_klein.jpgal_basma_klein.jpgbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngcafetaria_buytenwegh.jpgdjawa.pngelif_klein.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza_-_klein.pngmitraklein2.jpgmtc.pngpizzeria_alvero.pngreakt.jpgscal.pngterredeshommes.pngzeeman.png