Soep en verrassingen in Buytenwegh

20201103 21167

Tilly van der Meer van Halte 2717 verrast mensen met een lekkere kop soep

Halte 2717, het inlooppunt aan de Carry van Bruggenhove, is tot nader order gesloten, maar draait voor de regelmatige bezoekers een programma op afstand. Om elkaar niet uit het oog te verliezen worden mensen gebeld om gezellig bij te praten.

 

Wie dat wil krijgt regelmatig een belletje van Halte 2717 om even gezellig bij te praten. Soms staan de medewerkers van Halte 2717 zo maar voor je neus met een lekkere bak soep of met een andere versnapering die past bij deze donkere maanden. Natuurlijk op gepaste afstand en rekening houdend met de coronamaatregelen, maar de boodschap is duidelijk: Halte vergeet de mensen niet.

Wilt u ook op de we-houden-contactlijst worden gezet, bel dan met de Buurtpastor Johan Roest (06 82637362). Kent u iemand anders die dit misschien ook leuk vindt, geef dan dit nummer gewoon door.

ZA_logo_2018_klein.jpgal_basma_klein.jpgbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngcafetaria_buytenwegh.jpgdjawa.pngelif_klein.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza_-_klein.pngmitraklein2.jpgmtc.pngpizzeria_alvero.pngreakt.jpgscal.pngterredeshommes.pngzeeman.png