Burgemeester bezoekt Buytenwegh

20201016 21036Burgemeester Michel Bezuijen verkent in zijn eerste weken als burgemeester in Zoetermeer de stad en bezoekt alle wijken. Vrijdag 16 oktober bezocht hij de wijk Buytenwegh en reed samen met wijkregisseur Sabrina Verbarendse op de fiets door de wijk.

Hij bezocht de wijkverenigingen De Hoveniers en Buytenrode, moedigde de kinderen aan die op het pas geopende Krajicek plein tegenover basisschool De Buitenkans aan het sporten waren en had ontmoetingen met de wijkagent en een aantal wijkbewoners. Op de Van Randwijkhove werd de burgemeester opgewacht door Buurtwerk en een bewoonster die hem informeerden over de nieuwe Natuurspeeltuin en initiatieven van de buurt.

20201016 21025  20201016 21028 

 

Bij Winkelcentrum Buytenwegh werd burgemeester Bezuijen rondgeleid door Hans Zonneveld van de winkeliersvereniging, die hem alle winkels liet zien en vertelde over de vele activiteiten die de 'Vrienden van Buytenwegh' samen organiseren. Door het coronavirus moeten veel activiteiten opschuiven naar een later moment, maar het pompoenproeven woensdag 28 oktober kan gelukkig op kleine schaal wel doorgaan.

 

ZA_logo_2018_klein.jpgal_basma_klein.jpgbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngcafetaria_buytenwegh.jpgdjawa.pngelif_klein.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza_-_klein.pngmitraklein2.jpgmtc.pngpizzeria_alvero.pngreakt.jpgscal.pngterredeshommes.pngzeeman.png