Vier je vakantie in de Ambachtenwerkplaats

Piezo ambachtenwerkplaats 430x430Blijf jij deze zomervakantie thuis? Kom dan vakantie vieren bij de Ambachtenwerkplaats van stichting Piëzo. Ouders en kinderen kunnen iedere donderdagmiddag van 13.00 uur tot 15.00 uur meedoen aan een vakantieprogramma in de Ambachtenwerkplaats in Winkelcentrum Buytenwegh.

Iedere donderdag van 23 juli tot 27 augustus gaat de Ambachtenwerkplaats aan de slag met leuke activiteiten. Zo kunnen deelnemers bijvoorbeeld een vakantie doe-boek maken. Er wordt uitgelegd hoe je van hout een boekenkaft en een boekenlegger maakt, een medewerker van de Bibliotheek komt langs om te vertellen hoe je een vakantieverhaal schrijft en je kunt een picknickkleed maken zodat je buiten je boek kunt lezen.
Deelnemers mogen alle donderdagen in de vakantie langskomen, maar kunnen ook één keer meedoen, elke middag is een afgerond geheel.

Neem voor aanmelden of meer informatie contact op met de Ambachtenwerkplaats via 079-8881928 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ambachtenwerkplaats, Teldersrode 25
Iedere donderdag van 13.00 uur tot 15.00 uur

ZA_logo_2018_klein.jpgbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza_-_klein.pngmitraklein2.jpgmtc.pngpolat.pngreakt.jpgterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png