Terre des Hommes volledig open

terre des hommes 1

De Terre des Hommes winkel in Winkelcentrum Buytenwegh zal vanaf woensdag 1 juli 2020 de deuren weer volledig openen voor klanten. De winkel, met vele leuke tweedehands spulletjes en kleding van goede kwaliteit, was noodgedwongen wekenlang gesloten door de corona crisis.

Terre des Hommes heeft een bijzondere actie waarmee een project in Noord-Tanzania gesteund wordt. Na sluiting van de modewinkel Sandwich in het Stadshart is de resterende collectie nieuwe kleding aan Terre des Hommes geschonken, deze kan nu tegen heel aantrekkelijke prijzen kan worden aangeschaft. De winkel doneert de opbrengst van de Sandwich kleding actie aan het project in Noord-Tanzania dat door deze winkel is geadopteerd. Het betreft de bestrijding van meisjes-besnijdenis en onderwijs en ontwikkeling voor deze meisjes.

In de winkel zijn aanpassingen gedaan om zo veilig mogelijk te winkelen. Er kunnen 4 klanten totaal in de winkel en natuurlijk moeten zij de bekende 1,50 meter afstand houden. Terre des Hommes vraagt klanten om met maximaal één persoon per huishouden de winkel te bezoeken. Bij binnenkomst kunnen klanten de handen met een spray ontsmetten en verder bij aankoop alleen met PIN betalen.
De Terre des Hommes winkel is open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 14.30 uur.


Ook het brengen van goederen is weer mogelijk.

 

 

Foto: Archieffoto van de vrijwilligers van Terre des Hommes Buytenwegh van voor de coronacrisis

ZA_logo_2018_klein.jpgal_basma_klein.jpgbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngcafetaria_buytenwegh.jpgdjawa.pngelif_klein.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza_-_klein.pngmitraklein2.jpgmtc.pngpizzeria_alvero.pngreakt.jpgscal.pngterredeshommes.pngzeeman.png