Il Mondo Pizza en More nu in Buytenwegh

pizza il mondoBezorg- en afhaalrestaurant Il Mondo Pizza en More startte deze week in Winkelcentrum Buytenwegh aan de Paul Scholtenrode 55, onder het tramviaduct. Het restaurant verkoopt pizza, in allerlei vormen, maar je kunt er ook terecht voor een lekkere shoarma, een frisse salade of Durum.


20200525 19018Voor eigenaar Nawzad Sulaiman is het een moeilijke tijd om nu zijn eigen restaurant te starten, maar hij heeft er veel vertrouwen in dat als de mensen uit Buytenwegh eenmaal van zijn uitgebreide kaart geproefd hebben, ze zeker snel nog een keer langs zullen komen. Nawzad: “Deze kans kwam voorbij om onze eigen zaak te starten en dat wilde ik niet laten liggen! We hebben een heel goede kok die al in meerdere restaurants in Zoetermeer gewerkt heeft en een mooie kaart. Als de mensen ons eenmaal hebben gevonden, gaat het zeker goed lopen!”


Goede kwaliteit staat voorop voor Nawzad, zijn eigen favoriet is de Pizza il Mondo, met verschillende soorten vlees: ham, salami, kip en lamsvlees. Te bestellen in 3 verschillende formaten, voor de kleine, gemiddelde of heel grote eter.


Il Mondo Pizza en More start klein, Nawzad bezorgt de bestellingen zelf. “Maar als het zo goed blijft lopen, dan ga ik zeker ook bezorgers in dienst nemen!”, vertelt Nawzad. Voorlopig is het restaurant alleen geopend voor afhalen en bezorgen, maar in de toekomst, na de coronacrisis, zullen er ook een paar tafeltjes in het restaurant zelf komen.

Bestellen van een lekkere pizza van Il Mondo Pizza en More doe je online via: www.ilmondopizza.nl of ga naar www.thuisbezorgd.nl/il-mondo-pizza

Het restaurant is elke dag geopend van 16.00 tot 24.00 uur.

ZA_logo_2018_klein.jpgalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza_-_klein.pngmitraklein2.jpgmtc.pngpizza_il_mondo.jpgpolat.pngreakt.jpgterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png