Kramen op Kentgensplein gaan door

20200402 17828De groente en fruitkraam van Arjan Riedijk en de loempiakraam van Emmy Pham staan ook in coronatijd nog elke week klaar voor de klanten. Met wat aanpassingen om veilig te verkopen laten deze ondernemers zich niet uit het veld slaan, maar blijven klaar staan voor hun klanten.

De eerste Hollandse aardbeien van het seizoen lagen donderdag alweer op de kraam van Arjan Riedijk, net als zoete frambozen en ander vers fruit en groente. De kraam is van zichzelf al ruim een meter breed, afstand houden is dus geen probleem volgens Arjan. "De klanten zorgen er zelf vaak al voor dat ze voldoende afstand tot elkaar houden, daar is op het plein ook meer dan genoeg ruimte voor!"

Groente en fruit van Arjan Riedijk is elke donderdag van 10 tot 18 uur te vinden op het Kentgensplein.

emmy leompia  20200321 110902 
veilig betalen voor de loempia's extra veiligheid op de kraam

 

Ook Emmy verkoopt op vrijdag en zaterdag nog met veel plezier haar loempia's en andere lekkernijen aan de vaste klanten in het Winkelcentrum. "Het is wel iets stiller dan normaal, dat merk je wel. Maar zolang ik open mag blijven, kom ik!", vertelt Emmy. Zij nam extra maatregelen tegen het virus door de kraam af te schermen met plastic. Het pinapparaat plaatste zij op een latje dat naar buiten geschoven kan worden zodat de klanten geen moeite hebben om voldoende afstand te houden.

ZA_logo_2018_klein.jpgalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza_-_klein.pngmitraklein2.jpgmtc.pngpizza_il_mondo.jpgpolat.pngreakt.jpgterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png