Wijkagenten houden spreekuur in Buytenwegh

IMG 4417Elke week houden de wijkagenten van Buytenwegh/ De Leyens op woensdagmiddag spreekuur bij Reakt/Piëzo in Winkelcentrum Buytenwegh. Wijkbewoners kunnen hier terecht voor vragen, problemen en meldingen.


Het wijkagentenspreekuur is elke woensdagmiddag tussen 15:00-16:00 uur in het pand van Reakt/Piëzo op de Teldersrode 25. U hoeft geen afspraak te maken voor het spreekuur.
De wijkagenten Rob Doorneveld, Martin Donga en Ben Boomgaard (wijkagent De Leyens) denken graag met bewoners mee bij problemen en zorgen die te maken hebben met overlast, openbare veiligheid en problemen in de buurt. U kunt bij de wijkagent geen aangifte doen van een strafbaar feit. Hiervoor kunt u terecht bij het politiebureau aan het Wegstapelplein.

 

Wie zijn uw wijkagenten?

Rob Doorneveld, wijkagent Buytenwegh
Martin Donga, wijkagent Buytenwegh
Ben Boomgaard, wijkagent De Leyens
Contact: Via telefoonnummer 0900-8844.

 

Wijk en Agent Samen (WAS)

De wijkagenten doen mee aan het project Wijk en Agent Samen, oftewel WAS-Buytenwegh en WAS-De Leyens. WAS is een initiatief van politie Haaglanden en de bewoners van Buytenwegh en De Leyens om samen de leefbaarheid in de wijk te verbeteren.

alexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghigh_end_tattoos.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza.pngmitraklein.JPGmtc.pngpizza_il_mondo.jpgpolat.pngreakt.jpgterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png