Uitslag Fotowedstrijd

Pony Snowworld1 1800De winnaar van de Fotowedstrijd Buytenwegh werd zaterdag 21 december op de Kerstmarkt in het Winkelcentrum bekend gemaakt. Bezoekers van de kerstmarkt konden hun voorkeur uitspreken voor één van de drie foto’s.

 DSC4700 Blauwtje Buytenparklaan A4


Ruim 30 wijkbewoners hadden hun mooiste foto van ‘een dier in Buytenwegh’ opgestuurd. Het viel voor de jury dan ook niet mee om hieruit te kiezen. Bij de publieksprijs is online gekozen voor de foto van een Ransuil, gemaakt door Fred van Duijn.

Ransuil 1800  IMG 0738 

Na het tellen van de stemmen op de Kerstmarkt bleek foto 2 duidelijk de winnaar: een tegenlichtopname in het Buytenpark van een Exmoor pony, gemaakt door Joey Lindeman. Maar ook de twee andere foto’s van Jan Depondt, met zwanen in het water aan de Timmermanshove, en Frank van Achteren, een blauwtje vlinder aan de Buytenparklaan, leverden veel bewonderende blikken en commentaren op.
Organisator Ernst van Erkelens: “Het is geweldig dat je deze dieren bij ons in de wijk kunt bewonderen! En mooi dat we zoveel fotografen hebben in de wijk om dit vast te leggen.”

IMG 0811  Zwanen Buytenwegh 1800 
alexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghigh_end_tattoos.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza.pngmitraklein.JPGmtc.pngpizza_il_mondo.jpgpolat.pngreakt.jpgterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png