Boekhouding in goede handen bij Monika

20191126 13694 Kopie

Bestuurslid Hans Zonneveld en Monika Bugaj tekenen de overeenkomst

De boekhouding van Winkeliersvereniging Winkelcentrum Buytenwegh is sinds deze week in goede handen bij Monika Bugaj. Monika beheert met haar eigen boekhoud/administratiekantoor WB-administration de administratie van verschillende bedrijven en organisaties.


Dinsdagavond werd in het winkelcentrum de overeenkomst getekend van de samenwerking. Hans Zonneveld: “Monika gaat ons een heleboel werk uit handen nemen. Het is fijn om te weten dat deze belangrijke taken altijd goed uitgevoerd worden.”
Monika: “Ik ben zeer dankbaar dat ik de winkeliersvereniging thans tot mijn klantenkring mag rekenen. Mijn bedrijf groeit nu snel, maar ik maak ook zeker tijd vrij om mezelf te blijven ontwikkelen. Ik blijf graag van de laatste ontwikkelingen op de hoogte en volg hiervoor vak gerelateerde opleidingen en cursussen.”

ZA_logo_2018_klein.jpgbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza_-_klein.pngmitraklein2.jpgmtc.pngpolat.pngreakt.jpgterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png