Fotowedstrijd Kerstmarkt Buytenwegh

IMG 1827Halte 2717 organiseert een fotowedstrijd in Buytenwegh, het thema is Dieren in Buytenwegh. Wie mee wil doen, heeft tot maandag 16 december 22.00 uur de tijd om een mooi plaatje te schieten in Buytenwegh of in het Buytenpark en deze in te zenden.

De winnaars van de fotowedstrijd worden op zaterdag 21 december 2019 bekend gemaakt tijdens de Kerstmarkt in winkelcentrum Buytenwegh. Er zijn twee prijzen: de publieksprijs en de juryprijs.

 

Meedoen?

Per deelnemer mogen maximaal drie foto’s worden ingestuurd. Mail uw foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Elke inzender dient, behalve zijn naam en telefoonnummer, een kort onderschrift mee te sturen dat onder de foto kan worden geplaatst. Let erop dat op de foto geen personen staan die daarvoor geen toestemming hebben gegeven. Door mee te doen geeft u Halte 2717 toestemming om uw foto met uw naam te publiceren. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de fotowedstrijd.

 

fotowedstrijd2019Publieksprijs

Na ontvangst worden de foto's getoond op www.zonerama.com/BuytenweghFotowedstrijd  
Iedereen kan ze daar bekijken en mee jureren door op de leukste foto's te stemmen via de Like knop rechtsonder de foto. Stemmen kan tot 20 december 18.00 uur. De publieksprijs gaat naar de foto met de meeste likes.

 

Juryprijs

Naast de publieksprijs is er een juryprijs. De jury let op inhoud, compositie en beeldkwaliteit.
De jury kiest de drie mooiste inzendingen uit. Deze foto's worden op zaterdag 21 december tijdens de kerstmarkt in het winkelcentrum aan het publiek getoond. Iedereen kan tijdens de
Kerstmarkt stemmen op zijn of haar favoriete foto.
De drie winnaars ontvangen een mooie afdruk van hun inzending en de foto met de meeste stemmen krijgt nog een extra prijs.

ZA_logo_2018_klein.jpgbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza_-_klein.pngmitraklein2.jpgmtc.pngpolat.pngreakt.jpgterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png