Muziekfeest Buytenwegh 2018 52

Heel Winkelcentrum Buytenwegh stond zaterdag in het teken van muziek. Het Muziekfeest Buytenwegh werd dit jaar midden in het Winkelcentrum georganiseerd en liet alle bezoekers genieten van de heerlijke muziek en het goede weer. 

Het festival werd geopend door de nieuwe wijkwethouder Jakobien Groeneveld, die vertelde heel blij te zijn met de warme ontvangst in de wijk: "Vorige week heb ik de organisaties in de wijk al goed leren kennen met een fietstocht vanuit de wijkpost en nu mag ik het Muziekfeest openen. In Buytenwegh gebeurt heel veel!" Na het openingswoord gaf Jakobien de drumstokjes gauw door aan de drummer van de eerste band die al klaar stond: Fancy Blue.

   

Muziekfeest Buytenwegh 2018 16  Muziekfeest Buytenwegh 2018 31 


In de loop van de dag schoven er steeds meer mensen aan op de bankjes voor het podium, zodat het gezellig druk werd op het Kentgensplein. De dag werd afgesloten met het optreden van de Variasband, met enkele speciale gastoptredens. Zo kwam de Hollandse Julio Iglesias de band versterken en werd het optreden afgesloten met Ronald Baron en Brenda Maureen.

De wijkagenten hadden samen met WAS (Wijk en Agent Samen) en de wijkpost een informatiestand op het plein om mensen te informeren over veilighehid in de wijk.

Muziekfeest Buytenwegh 2018 05 Muziekfeest Buytenwegh 2018 57

Foto's: Stefan Ramdharie