20180124 122167De Jumbo in Winkelcentrum Buytenwegh gaat compleet verbouwen. De winkel wordt uitgebreid en vernieuwd en zal dan ook enige tijd dicht gaan tijdens de verbouwing. Zaterdag 27 januari is de laatste verkoopdag, met acties!, op woensdag 14 februari zal de winkel met een groot feest weer open gaan voor publiek.

20180124 122163Op de laatste verkoopdag worden alle vers-artikelen met 50% korting uitverkocht. De winkel zal daarna de deuren sluiten voor de verbouwing. Er komt een flink stuk winkel bij, want de panden die grenzen aan het Kentgensplein, waar eerst Bakker Jongerius en de bloemist inzaten, worden bij de supermarkt getrokken. In totaal zal er 300 m2 winkeloppervlak bij komen.

Niet alleen het aantal meters wordt uitgebreid, de nieuwe Jumbo zal ook het assortiment uitbreiden. Zo zal er in de nieuwe Jumbo een kleine slijterij openen en wordt er verse kip gegrild in de winkel. Ook komt er een nieuwe verse pizza afdeling, waar pizza's ter plaatse klaar gemaakt worden. In het assortiment zitten al 6 verschillende verse pizza's, die de klanten thuis kunnen afbakken, maar als een klant een speciale pizza wil met extra spek en champignons dan is dat ook mogelijk.

 

Woensdag 14 februari is de heropening van de Jumbo, met een groot feest om 9 uur.