Speuren en smikkelen: een heerlijke combinatie!

smoothie puzzeltocht wc buitenwegh 009De gezonde smoothie speurtocht zorgde afgelopen zaterdag voor veel plezier bij de kinderen in Winkelcentrum Buytenwegh. Twee 'klunzige koks' vormden het startpunt van de smoothie puzzeltocht voor kinderen. Bij de in kokspak gestoken heren, konden de kids een deelname formulier, een pen en een verzamelzakje ophalen, waarna zij op pad konden gaan langs diverse winkels.

smoothie puzzeltocht wc buitenwegh 017  smoothie puzzeltocht wc buitenwegh 023 copy 

Bij drie van de op het formulier vermeldde winkels en bij de wijkpost stonden bemande informatietafels. Daar moesten ze ook, al dan niet bijgestaan door hun papa's of mama's een vraag invullen. Zo luidde de vraag bij het Kruidvat: 'noem drie artikelen die het kruidvat verkoopt'. Was de vraag goed ingevuld kregen de kinderen daar als beloning een banaan. Bij de bloemist was de opdracht de namen van vier snijbloemen op te schrijven. Bij een goede uitvoering ontvingen ze een appel. Hadden de kinderen ook hun sinaasappel bij Baran en een pakje limonade bij de wijkpost verdiend, mochten ze terug naar de 'klunzige koks'. Zij gaven de kinderen op een ludieke wijze tips hoe ze zelf thuis smoothies konden maken.

Ondanks het erg wisselvallige weer viel de deelname aan de puzzeltocht volgens de penningmeester van de winkeliersvereniging Buytenwegh, niet tegen. De winnaars worden binnenkort op onze site bekend gemaakt!

Damian  deborah 
 Feldryn  ilona
 lisette  rachel
 Tcivor  

Foto's: Guus Pauwels

Eigen foto's van deelnemers

Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghigh_end_tattoos.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png