Onderscheiding voor Hans Zonneveld

lintje zonneveldVoor Hans Zonneveld staat de hulp aan anderen centraal. De voorzitter van Winkeliersvereniging Buytenwegh zet zich graag en veel in voor anderen. Dat dat zeer gewaardeerd wordt bleek wel op de afgelopen Lintjesregen, toen Hans door burgemeester Aptroot een Koninklijke Onderscheiding kreeg opgespeld.

Door zijn kleinkinderen was hij met een smoes mee gelokt naar het Stadstheater, waar al gauw duidelijk werd dat er geen theatervoorstelling op het programma stond! Samen met 11 andere Zoetermeerders werd Hans Zonneveld benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Onmisbare vrijwilliger

Zonneveld heeft onder andere in het buurt- en sociaal-cultureel werk in Den Haag gewerkt. Dit leidde er bijvoorbeeld toe dat hij van 1998 tot 2006 secretaris was van een sociaal-cultureel centrum dat zich richtte op het woonwagencentrum aan de Fruitweg in Den Haag. Maar ook in Zoetermeer is hij een onmisbare vrijwilliger.

Zo vervult hij een belangrijke taak in het bestuur van Winkeliersvereniging Buytenwegh en helpt mee om de evenementen in het centrum te organiseren. In het winkelcentrum is hij ook vaak te vinden in de winkel van Terre des Hommes waar hij werkt als vrijwilliger. Daarnaast lukt het ook nog om tijd vrij te maken voor vrijwilligerswerk op een basisschool in Rokkeveen.

Gezellig winkelen

Javascript error before this line
Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjammy.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png