Bakkerij Polat blijft tot later open

20160406 79801Bakkerij Polat wijzigt per 1 november de openingstijden, voortaan is de bakkerij en broodjeszaak van maandag tot en met zaterdag van 10 uur 's ochtends tot 20 uur 's avonds open. Op zondag wordt een half uur later gestart en is de bakkerij ook tot 20 uur open.

Cahit Polat kreeg van zij klanten vaak de vraag of ze niet wat langer open konden blijven. Voorheen was de bakkerij tot 19 open, maar veel mensen zijn dan net terug van hun werk en haalden het niet om op tijd langs te gaan voor een warm broodje Döner. Nu start de winkel een uurtje later, maar blijft in de avond een uur langer geopend.

Specialiteit van Bakkerij Polat  is de döner,  maar je kunt er ook goed terecht voor een heerlijke Turkse pizza of kapsalon. Daarnaast verkopen ze verschillende soorten Turks brood en allerhande zoetigheden.

 

Maandag/zaterdag van 10.00/ 20.00

Zondag. 10.30/20.00

Gezellig winkelen

Javascript error before this line
Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjammy.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png