Winkeliers Buytenwegh bedanken opruimers

20161006 91122

De cliënten van Middin en Reakt vegen wekelijks in Winkelcentrum Buytenwegh en legen de peukenputten. Wijkwethouder Taco Kuiper zette samen met de winkeliers de harde werkers in het zonnetje en bedankte hen hartelijk voor hun inzet.

20161006 91112Elke donderdag verzamelt een groep van 10 tot 12 cliënten van Middin en Reakt zich in het Winkelcentrum aan het Kentgensplein voor de wekelijkse opruimbeurt van het centrum. Zij worden daarin bijgestaan door Hoek Hoveniers, die zelf het groenonderhoud voor zijn rekening neemt en de opruimploeg aanstuurt.

Donderdag 6 oktober werd de groep verrast door wethouder Kuiper en de winkeliers, die hen wilden bedanken voor hun inzet in het centrum. Wijkwethouder Taco Kuiper: “Wij zijn heel blij met het harde werk dat jullie doen voor de buurt, zo dragen jullie ook bij aan een schoon en leefbaar winkelcentrum Buytenwegh!” Alle helpers kregen van de winkeliersvereniging een tas vol lekkere dingen, die gretig aftrek vond.

Het favoriete onderdeel van de wekelijkse opruimochtend is voor veel helpers het groenonderhoud, waarin zij de medewerkers van Hoek Hoveniers ondersteunen. Maar ook meer specialistische werkzaamheden zoals het legen van de peukenputten worden door de groep gedaan. “Het is gezellig en leuk om zo samen te werken!”, aldus een van de deelnemers. Vaak krijgen zij ook tijdens het werk al enthousiaste en positieve reacties van buurtbewoners, intussen is de groep dan ook al een vertrouwd gezicht in het Winkelcentrum.

Na afloop van het bedankmomentje kregen alle deelnemers nog wat te eten en drinken aangeboden in Kwalitaria.

20161006 91096 20161006 91126

Gezellig winkelen

Javascript error before this line
Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjammy.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png