Terre des Hommes zoekt gulle gever

gulle geverVorige week kwam er een klant in de winkel van Terre des Hommes Zoetermeer in winkelcentrum Buytenwegh met een heel bijzondere gift. De producten die verkocht worden in de winkel komen binnen als giften van wijk- en stadsbewoners, kleding, boeken, elektrische apparaten en speelgoed. Deze klant had een schitterende toerfiets, die hij schonk aan Terre des Hommes.

Natuurlijk werd de klant wel bedankt voor zijn gift, maar de medewerker vergat naar zijn naam te vragen. De medewerkers van de Terre des Hommes winkel vragen deze gulle gever dan ook of hij nog een keer langs zou willen komen zodat zij hem kunnen bedanken en vertellen wat er verder met de gift is gebeurd. Terre des Hommes heeft bij een fietsenhandel geïnformeerd wat de waarde van dit bijzondere rijwiel was. Deze firma was bereid om de fiets voor een flink bedrag aan te kopen. Dit bedrag is een bijdrage aan het project waaraan Terre des Hommes op dit moment werkt. Alle medewerkers zijn hier enorm blij mee!

Gezellig winkelen

Javascript error before this line
Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjammy.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png