Sneeuw in het winkelcentrum!

20151219 74696In winkelcentrum Buytenwegh liepen er zaterdag 19 december de meest vreemde karakters door het winkelend publiek. Zo was er het meisje met de zwavelstokjes en zij zag er verkleumd uit. Verderop waggelde een grote pinguïn richting de vuurkorf en het winterhuisje met chocomelk.Elk uur kwam de winterkoningin in een koets met paard het winkelcentrum in rijden en liet zij het sneeuwen. Samen met de kinderen werden er liedjes gezongen en soms zelf gedanst. De jonge bezoekers konden in verschillende winkels een kaart halen waar alle sprookjesfiguren op stonden afgebeeld. Vervolgens gingen de kinderen op zoek naar alle sprookjesfiguren om de kaart af te laten tekenen. Bij een volle kaart was er iets lekkers als cadeau.De ouders konden zich warmen bij het vuur onder het genot van een glaasje glühwein.

20151219 74697 20151219 74706
20151219 74716 20151219 74724

 

Organisator Sebastiaan Smits van Storytellers ziet hoe enthousiast de kinderen zijn. "Sommige kijken eerst de kat uit de boom, want zo een sprookjesfiguur is wel even wennen. Maar zodra de koningin aan komt rijden rennen ze op haar af. En dat is precies wat we willen bereiken, blije kinderen. Het enige dat vandaag niet mee wilde werken was het weer, want 13 graden droeg niet bij aan het wintergevoel," vertelt Sebastiaan. Gelukkig doet een grote sneeuwmachine wonderen op zo'n moment!

Meer foto's vindt u in ons fotoalbum: www.winkelcentrum-buytenwegh.nl//foto-albums.html

Gezellig winkelen

Javascript error before this line
Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjammy.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png