Er zit muziek in Winkelcentrum Buytenwegh

Winkelcentrum Buytenwegh: Goed bereikbaar (ook met Randstadrail)

Leuke evenementen in Winkelcentrum Buytenwegh

Gezellig winkelen in Winkelcentrum Buytenwegh

Welkom op onze site

Wijk winkelcentrum Buytenwegh in Zoetermeer biedt een ruim aanbod van winkels. Gelegen onder station Buytenwegh aan het Kentgensplein. In ons winkelcentrum treft u een ruime variatie aan winkels, volop gratis parkeergelegenheid en alles voor uw dagelijkse behoeften.

Sinterklaasintocht 30 november

Sinterklaas en zijn pieten zullen op zaterdag 30 november het Winkelcentrum weer bezoeken!

De Sint en zijn pieten maken er weer een groot feest van in Buytenwegh, met een intocht in het winkelcentrum, een rijtour door de wijk en een feest voor alle kinderen uit de wijk in de gymzaal.

Het bezoek van Sinterklaas start om 11.00 uur bij 't Honk van de Hoveniers aan de Carry van Bruggenhove. Sint zal hier met de kinderen spelletjes doen en de Pieten zingen liedjes met de kinderen. Vanaf 12 uur is Sinterklaas aanwezig in het Winkelcentrum, op het podium op het Kentgensplein. Sinterklaas zal de winnaars van de kleurwedstrijd bekendmaken en samen met de wijkwethouder de prijzen uitreiken.

Na een korte pauze zal Sinterklaas met alle Pieten en de fanfareband van Harpe Davids vanaf 14 uur een rondtoer door de wijk maken, die eindigt bij de gymzaal aan de César Franckrode. De kinderen in de gymzaal doen dan al spelletjes met de vermaakpiet. Sint zal hier met zijn gevolg om 15 uur aankomen.

Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghigh_end_tattoos.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png